wereldhuis banner.jpg

Zaalverhuring

De verschillende zalen in het Wereldhuis

Een ruimte huren? Neem gerust een kijkje in het aanbod. Organiseer je een openbare activiteit? Dan bekijken we graag samen met jou welke andere dienstverlening we eventueel kunnen bieden.

5.JPG

kLETScafé

Deze kleurrijke ruimte vormt het kloppend hart van Het Wereldhuis als foyer en ontmoetingsruimte. Het café kan gehuurd worden voor vergaderingen, ontmoetingsmomenten of andere activiteiten in beperkte kring. Stereo-installatie met mp3 en microfoonaansluiting en Smart TV zijn aanwezig.

1 (2).JPG

Zanzibar

De Zanzibar is een 125 m² polyvalente zaal met retro karakter. Geschikt voor evenementen, recepties, workshops, vergaderingen, teambuildings, presentaties, aperitiefconcerten… Stereo-installatie met mp3 en microfoonaansluiting, Smart TV, whiteboard, flipchart en projectiescherm zijn aanwezig.. Een beamer is op aanvraag beschikbaar.

3 (2).JPG

Keuken

Onze nieuw ingerichte keuken (20 m² ) is aangepast aan hedendaagse normen. Ontworpen als leskeuken voor kookworkshops. Kan ook gehuurd worden in combinatie met de zaal in functie van evenementen, eetfestijnen, walk-in diners of recepties Alle gangbaar keukenmateriaal aanwezig (volledig overzicht op aanvraag).

 Reserveer hier uw zaal

Is Het Wereldhuis nog vrij? Bekijk het hier!

Close