banner-kla4.jpg

Wat doen we ?

Heeft jouw organisatie of vereniging nood aan ondersteuning bij haar secretariaatswerk? Wil je thuis je administratie op orde brengen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wil jouw bedrijf zijn archief digitaliseren? Moeten er een heleboel boekjes geprint en geniet worden, maar weet je niet hoe je hier best kan aan beginnen? Voor al deze zaken en nog veel meer, kan je terecht bij onze Kla4-dienst.

Tegen voordelige tarieven, gaan we samen met onze klant op zoek naar oplossingen op maat van jouw probleem. We willen je ontzorgen en een totaalpakket aan secretariaatswerk aanbieden.

Ons aanbod:

  • Secretariaat
  • Layout werk
  • Mini-website
  • Digitaliseren
  • Printen
  • Kopiëren
  • Lamineren
  • en nog veel meer...

Vraag hier vandaag nog je offerte!

053 73 08 93

WAT KAN KLA4 VOOR JOU BETEKENEN?

Georges Draps is al vele jaren trouwe klant van Kla4.

Hij is een bezige bij en actief in heel wat verenigingen. De medewerkers van Kla4 helpen hem vooral bij allerhande taken voor de verschillende motorclubs en Federaties waar Georges een bestuursfunctie heeft. O.a. secretaris van: MTC Vlaanderen (http://www.mtc-vlaanderen.be/; één van de grootste clubs van België met 150 leden), TA OVL (Oost-Vlaamse koepel van Toerclubs) en VMF (Vlaamse koepel van toerclubs). De activiteiten van deze motorclubs zijn te vergelijken met wandeltochten, maar dan met de motor. Met de motor wordt een bepaald parcours afgelegd met haltes waar men een stempel dient te halen of een proefje kan worden afgelegd. Georges doet bv. een beroep op Kla4 voor het maken van deze stempelkaarten, het afdrukken en bundelen van de vergaderverslagen van de verenigingen of het drukken van het driemaandelijks tijdschrift.
Daarnaast is Georges ook nog actief binnen tal van andere takken: secretaris van de Stedelijke Sportraad van Aalst, lid van de Gebruikersraad VZW Levensvreugde, ondervoorzitter/secretaris van ART,… én woordvoerder en contactpersoon voor Motorrijders met een Hart. Van de 5 euro inschrijving bij een motorrit (georganiseerd door MTC Vlaanderen) gaat immers ook 1 euro naar deze vereniging waarmee organisaties die het kunnen gebruiken, worden gesteund. Dat Georges een sociaal hart heeft, getuigt ook zijn vroegere job in de sociale economie, waar hij begeleidend instructeur was in een leerwerkplaats in Ronse. Hij vond het heel belangrijk uit te gaan van de talenten van de doelgroepwerknemers. Door de werknemers een fierheid te laten ervaren, het gevoel van “ik kan iets” en collega’s daarvan te laten leren, kwamen ze veel verder dan elk zijn eigen ding te doen. Iets waar we bij Kla4 ook 100% achter staan!

Georges is vooral erg tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding. Hij vindt de medewerkers van Kla4 niet alleen vriendelijk en beleefd, ze zijn ook heel enthousiast in hun werk waardoor het nog aangenamer is er als klant te komen. Bij de taken die Georges voor Kla4 heeft, zijn er vaak ook last minute taken. De vlugge bediening vindt hij dan ook een pluspunt evenals dat het personeel meedenkt en hem bijvoorbeeld al eens alert maakt op een spel- of lay-outfoutje. Allemaal redenen om Kla4 ook aan te raden aan vrienden en andere verenigingen.

Close