Referenties

Dekenij Hogeweg

In 2017 was Dekenij Hogeweg (een vereniging van handelaars en dienstverleners, gelegen op de Hogeweg in Erembodegem) opzoek naar een ecologisch & sociale partner voor de bedeling van publiciteitsdrukwerk. Na de vernieuwing van de straat en een nieuwe frisse wind doorheen de Dekenij was het tijd om hiernaar opzoek te gaan.
Het toen geplande event, namelijk de eerste editie van Hogeweg Swingt moest en zou bekend zijn/worden bij het grote publiek in de ruime omgeving!
We gingen opzoek (dicht bij deur) en kwamen in contact met Snel & Wel een fietskoerierdienst uit Aalst.Vanaf het eerste contact verliep alles héél vlot, we ontvingen snel de nodige informatie over hun werking, een offerte en wat de mogelijkheden waren.
Na dit alles te hebben ontvangen besliste het bestuur unaniem om samen te werken met Snel & Wel voor de bedeling van 8000 flyers.
Wat toen als een éénmalige samenwerking startte is ondertussen een 2x jaarlijks terugkerende samenwerking.Vanuit onze Dekenij (al zeg ik het zelf) worden nogal eens last minute beslissingen genomen, dit om zo kort mogelijk op de bal te kunnen spelen.Een mooi voorbeeld hiervan was toen we plots geconfronteerd werden met de corona-crisis, hiervoor moesten we kort kunnen schakelen om de mensen in de ruime omgeving te informeren dat het veilig was en nog steeds is om te shoppen en/of een dienstverlening op de Hogeweg op te bezoeken!Toen we voor de bedeling van deze info-flyer opnieuw aanklopte bij Snel & Wel en hun vroegen dit te bedelen binnen de 2 weken, was dit voor hun geen enkel probleem!We bekeken samen de mogelijkheden en Snel & Wel speelde net als ons kort op de bal en maakte deze bedeling mogelijk in de afgesproken tijd. 

 Alweer een reden om in de toekomst opnieuw met hun samen te werken.

Op alle vlakken is het de moeite om met Snel & Wel samen te werken voor de bedeling van drukwerk, pakjes, ... 
Als het sociaal-, ecologisch aspect & het vlotte contact nog niet genoeg zijn, dan zal de prijs zeker overtuigen om hiervoor te kiezen!Als lokale vereniging is het héél fijn een sociaal, ecologische partner te hebben voor een langdurige samenwerking & waarop kan gerekend worden!

Uitkijkend naar de volgende samenwerking.
Secretaris Dekenij Hogeweg
Bart Verbeiren

Close