Wanneer

Het Repair Café Aalst start telkens om 11 u en duurt tot 16u30. Je kan er terecht voor gratis herstel van elektro, kledij, juwelen en fietsen.
Inschrijven doe je ter plaatste. Om lange wachtrijen te voorkomen kan je per inschrijving slechts 1 herstelling vragen. Inschrijven is mogelijk tot 15u, dit om te zorgen dat alle herstellingen gebeuren voor 16u30.

2019 

Zaterdag 5 oktober 2019

Netwerk, Houtmarkt Aalst

Voel je het zelf ook kriebelen om je handen uit de mouwen te steken? Geef ons dan snel een seintje via onze Facebookpagina of via een mailtje naar repaircafeAalst@inkleur.be

Oproep: Repair Café Aalst zoekt kledijherstellers!

Voor zaterdag 15 juni 2019 zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers die goed overweg kunnen met naald en draad! 

Tijdens een Repair Café kan iedereen spullen meebrengen die stuk zijn én leren om ze zelf te herstellen met de hulp van een tof team deskundige vrijwilligers. Op deze manier hopen we een heel pak bruikbare spullen van de afvalberg te redden.

Het Repair Café heeft vier verschillende afdelingen: elektro, kledij, juwelen en fietsen. Wat kleding betreft gaat het voornamelijk om verkorten van broeken en gaten/scheuren herstellen.

Het Repair Café gaat vier keer op jaar door op verschillende locaties in Aalst. Op 15 juni is het in de Gendarmerie te doen (Denderstraat 22). We starten om 11u. Inschrijven is mogelijk tot 15u, dit om te zorgen dat alle herstellingen gebeuren voor 16u30. Er wordt gratis koffie/thee/water en een lunch voorzien voor de vrijwilligers.

Alle hulp is welkom, je hoeft zeker geen expert te zijn! En wie weet krijg je de smaak te pakken en stel je je ook kandidaat voor de volgende data…

Interesse?  Stuur dan snel een mailtje naar ankedc@steunpuntwelzijn.be of bel naar 053 73 08 21!

Close