Home

Welkom bij Repair Café Aalst

Is je fiets, lievelingsjurk, broodrooster of parelkrans stuk? Niet getreurd! Repair Café Aalst geeft spullen een tweede leven. Het is een gratis ‘repareerbijeenkomst’. Jij brengt te herstellen spullen mee, samen bekijken we hoe ze te herstellen.

Wanneer gaat het volgende Repair Café door? Dat kan je hier terugvinden!

Deelnemen is gratis. Voor bepaalde vervangingsonderdelen kan wel een bijdrage gevraagd worden.

Vooraf inschrijving is niet nodig.

NIEUWS

Op zaterdag 21 maart vindt het eerstkomend Repair Café plaats. Dit keer zijn we te gast in het Wereldhuis (Nieuwbeekstraat 35, Aalst). Bezoekers zijn er van harte welkom om hun kapotte spulletjes gratis en voor niets te laten herstellen. Ook dit initiatief zou nergens staan zonder vrijwilligers. Dus ben je een handige Harry en heb je zin om hier je schouders onder te zetten? Meld je dan zeker aan als herstelvrijwilliger! Ben je niet zo handig? Geen zorgen. Wij zijn ook op zoek naar personen die met de glimlach de bezoekers ontvangen of een klein beetje hulp bieden aan de herstellers. Al is het maar om een paar vijzen los te draaien, voor de herstellers betekent dit een grote hulp!

Werkgroep Repair Café Aalst is een initiatief met medewerking van vele actieve vrijwilligers, Kringwinkel Teleshop Aalst, LETS regio Aalst en Steunpunt Welzijn vzw (verantwoordelijke organisatie, beheer). We zijn telkens te gast bij een andere gastorganisatie. In 2020 zijn dat: het Wereldhuis (Steunpunt Welzijn), De Gendarmerie, Kunstencentrum Netwerk en ’t Gasthuys (Stad Aalst).

Close