Oproep

Ambassadeursoproep Helpende Handjes 

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. Is het niet voor een klusje in huis of tuin, dan misschien wel om iets te vervoeren. Ook ouderdom en ziekte brengen allerlei zorgen met zich mee. Vaker dan we denken geraken mensen geïsoleerd en ontstaat veel eenzaamheid. Kleine ongemakken krijgen grote gevolgen. De levenskwaliteit gaat omlaag.

Beeld je eens in: in elk dorp of wijk, overal in de mooie Vlaamse Ardennen, overal helpende handjes te vinden. Een droom? Wel, die wordt werkelijkheid! In het kader van LEADER Vlaamse Ardennen richt Steunpunt Welzijn het deelplatform "Helpende Handjes" op.

Hier vinden vragers en aanbieders elkaar. Boodschappenhulp? Een werkje in de tuin? Een kleine herstelling? Advies bij een vervelend computerprobleem? Helpende handjes zorgen voor de nodige hulp!

Dit wettelijk geregeld platform heeft enkel voordelen. Iedereen kan en mag diensten aanbieden, of je werkt, gepensioneerd bent of even zonder werk zit. De vergoedingen vallen buiten de inkomstenbelasting. Het platform is zoek- en gebruiksvriendelijk!  

Met 'Helpende handjes': samen roepen we de vereenzaming een halt toe. We geven het sociaal weefsel een boost.

Zorg jij mee voor een grandioze lancering? Stuur je dit bericht door naar jouw netwerk?

Word één van onze ambassadeurs en help bij de bekendmaking van het platform!

Interesse? Aarzel niet om meer informatie te vragen!

Close